Güveçte Mantarlı Kavurma Tarifi Nasıl Yapılır? Doyuruculukta ve lezzette bir numara! Huzurlarınızda: Güveçte Mantarlı Kavurma Deneyecek herkese şimdiden afiyetler olsun.
Güveçte Mantarlı Kavurma Tarifi
Güveçte Mantarlı Kavurma Tarifi Nasıl Yapılır?
Güveçte Mantarlı Kavurma Tarifi Malzemeleri
700 gr kuşbaşı et
4-5 kaşık zeytinyağ
Yarım kilo mantar
2 adet yeşil biber
2 adet kırmızı kapya biber
Tuz, karabiber
5 adet çeri domates
3 adet yeşil biber
1 kase kaşar rendesi
Güveçte Mantarlı Kavurma Tarifi Hazırlanışı
Eti tencereye koyup kısık ateşte yumuşayınca kadar pişirelim.
Etimiz suyunu çekip yumuşadıysa yağını ilave edelim ( Eğer yumuşamadıysa biraz daha su koyup pişirelim).
Etimiz pişince güzelce temizlediğimiz mantarları ve biberleri ekleyelim.
Tuz ve karabiber ilave edelim ve 1-2 tur karıştıralım.
Güveç kaplarına koyup üzerine kaşar peyniri rendesi, biber, domates koyup fırında 15-20 dakika pişirelim.