Güveçte Mantarlı Kavurma Tarifi
  1. Ana Sayfa
  2. Et Yemekleri

Güveçte Mantarlı Kavurma Tarifi

0

Güveçte Mantarlı Kavurma Tarifi Nasıl Yapılır? Doyuruculukta ve lezzette bir numara! Huzurlarınızda: Güveçte Mantarlı Kavurma Deneyecek herkese şimdiden afiyetler olsun.

Güveçte Mantarlı Kavurma Tarifi

Güveçte Mantarlı Kavurma Tarifi Nasıl Yapılır?

Kişi Sayısı4-6 Kişilik
Hazırlık Süresi10 Dakika
Pişirme Süresi30 Dakika
mantarlı kavurma, kavurma, güveçte kavurma, güveçte mantarlı kavurma, güveçte mantarlı kavurma tarifi, güvençte mantarlı kavurma nasıl yapılırEt YemekleriAdana

Güveçte Mantarlı Kavurma Tarifi Malzemeleri

  • 700 gr kuşbaşı et

  • 4-5 kaşık zeytinyağ

  • Yarım kilo mantar

  • 2 adet yeşil biber

  • 2 adet kırmızı kapya biber

  • Tuz, karabiber

  • 5 adet çeri domates

  • 3 adet yeşil biber

  • 1 kase kaşar rendesi

Güveçte Mantarlı Kavurma Tarifi Hazırlanışı

1

Eti tencereye koyup kısık ateşte yumuşayınca kadar pişirelim.

2

Etimiz suyunu çekip yumuşadıysa yağını ilave edelim ( Eğer yumuşamadıysa biraz daha su koyup pişirelim).

3

Etimiz pişince güzelce temizlediğimiz mantarları ve biberleri ekleyelim.

4

Tuz ve karabiber ilave edelim ve 1-2 tur karıştıralım.

5

Güveç kaplarına koyup üzerine kaşar peyniri rendesi, biber, domates koyup fırında 15-20 dakika pişirelim.

İlginizi Çekebilir

Yazar Hakkında

Yorum Yap