Helva-i Hakani Tarifi
  1. Ana Sayfa
  2. Helvalar

Helva-i Hakani Tarifi

Helva-i Hakani Tarifi Nasıl Yapılır?

0

Helva-i Hakani Tarifi Nasıl Yapıyorum? Zennup’ta bayılarak yediğim ve evde Ömür Akkor’un tarifiyle denediğim, yerken tadına doyamadığım “Helva-i Hakani”tatlısının tarifini buraya bırakıyorum. Sizler de muhakkak deneyimleyin. Kaydetmeyi sakın unutmayın. https://tarifbudur.com.tr/?p=2430&preview=true

Helva-i Hakani Tarifi

Helva-i Hakani Tarifi Nasıl Yapılır?

Kişi Sayısı4-6 Kişilik
Hazırlık Süresi10 Dakika
Pişirme Süresi20 Dakika
Helva-i Hakani Tarifi, Helva-i Hakani, helva, helva tarifi, helva tarifi naasıl yapılır, Helva-i Hakani Tarifi nasıl yapılırHelva Tekirdağ

Helva-i Hakani Tarifi Malzemeleri

  • 1.5 yemek kaşığı un

  • 1.5 yemek kaşığı buğday nişastası

  • 1.5 yemek kaşığı pirinç unu

  • 2 dolu yemek kaşığı tereyağ

  • 2 yemek kaşığı toz badem

  • 3.5 su bardağı süt

  • 4 yemek kaşığı şeker(şeker oranını damak zevkinize göre arttırabilirsiniz)

İlginizi Çekebilir
317555026_829910698062105_367871799283344071_n

Yazar Hakkında

Yorum Yap