Bisküvili Paşa Sarma Tarifi
  1. Ana Sayfa
  2. Sütlü Tatlılar

Bisküvili Paşa Sarma Tarifi

Bisküvili Paşa Sarma Tarifi Nasıl Yapılır?

0

Bisküvili Paşa Sarma Tarifi Nasıl Yapıyorum? Yumuşacık, ipek gibi muhallebi dokusu üstünde bisküvi kırıntıları.  O kadar hafif bir tatlı ki bir oturuşta tüm tepsiyi yiyorum. Görüntüsü çok şık, yapımı çok pratik, malzemeleri ise çok ekonomik. Şahane bir tatlı Bisküvili Paşa Sarma. Çay saatlerinizin favorisi olacak tarifim https://tarifbudur.com.tr/yulafli-havuclu-kurabiye-tarifi/

Bisküvili Paşa Sarma Tarifi

Bisküvili Paşa Sarma Tarifi Nasıl Yapılır?

Kişi Sayısı4-6 Kişilik
Hazırlık Süresi10 Dakika
Pişirme Süresi20 Dakika
bisküvili paşa sarma, paşa sarma, bisküvili paşa sarma tarifi ,paşa sarma tarifi, bisküvili paşa sarma tarifi malzemeleri, bisküvili paşa sarma tarifi hazırlanışıSütlü TatlılarTekirdağ

Bisküvili Paşa Sarma Tarifi Malzemeleri

  • Bisküvi katmanı için,

  • 1 paket yulaflı bisküvi

  • 1 yemek kaşığı tereyağ

  • Muhallebisi için,

  • 4 su bardağı süt

  • 1 su bardağı un

  • 1 su bardağı toz şeker

  • 125 gr tereyağı

  • 1 paket vanilya

Bisküvili Paşa Sarma Tarifi Hazırlanışı

1

Bisküvi ile erimiş tereyağını karıştırın.

2

Fırın kağıdı serilmiş fırın tepsisine bisküviyi yayın üzerine bir yağlı kağıt daha serip diğer fırın tepsisiyle bastırın ki düzleşsin.

3

Muhallebi için tereyağı dışında kalan malzemeyi derin bir tencereye alın homojen olana kadar çırpın. Karıştırarak pişirin. Koyulaşınca altını kapatın

4

içine tereyağını ekleyin eriyene kadar karıştırın. Karışımı 5-6 dakika pürüssüz bir kıvam olana kadar mikserle çırpın.

5

Ve bisküvinin üzerine yayın. 2-3 saat buzdolabında dinlendikten sonra 2-3cm kalınlığında kesin ve rulo yapın.

6

Kalan muhallabiyi de aynı şekilde hazırlayıp soğuk servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.❤️

İlginizi Çekebilir

Yazar Hakkında

Yorum Yap