Kapuska Yemeği Tarifi
  1. Ana Sayfa
  2. Sebze Yemekleri

Kapuska Yemeği Tarifi

0

Kapuska Yemeği Tarifi Nasıl Yapılır ? Anne yemeği candır diyenleri duyar gibiyim bu da sizler için tarifi pratik,lezzetli ve sağlıklı :)Şimdi den yapacaklara afiyet olsun.

Kapuska Yemeği Tarifi

Kapuska Yemeği Tarifi Nasıl Yapılır?

Kişi Sayısı4-6 Kişilik
Hazırlık Süresi10 Dakika
Pişirme Süresi30 Dakika
kapuska, kapuska yemeği, kapuska tarifi, kapuska yemeği tarifi, kapuska nasıl yapılır, kapuska yemeği malzemeleri Sebze Yemekleri Tekirdağ

Kapuska Yemeği Tarifi Malzemeleri

  • 1 küçük beyaz lahana

  • 1 küçük kase kıyma

  • 1 büyük soğan

  • 2 yemek kaşığı salça

  • 3 adet kuru acı biber

  • Tuz

  • Karabiber ,pulpiber

  • 2 yemek kaşığı pirinç

Kapuska Yemeği Tarifi Hazırlanışı

1

Lahanayı temizleyelim ve ince doğrayalım. Kıymayı renk alıncaya kadar kavuralım, renk alınca soğanı ekleyelim kavuralım.

2

Salçayı ekleyelim kokusu çıkıncaya kadar kavrulur.

3

Lahanayı ekleyelim ,hafif suyunu verelim .Lahana sönünce, tuz ve baharatları ve pirinci ekleyelim . Lahanalar pişince yemeğiniz hazır ,afiyet olsun.

İlginizi Çekebilir

Yazar Hakkında

Yorum Yap