Balkabaklı Magnolia Tarifi Nasıl Yapılır?Balkabaklı Magnolia Yapılışı inanılmaz pratik lezzeti ise bir o kadar harika bir tatlı Artan kabak tatlılarını değerlendirmek için harika bir tarif Minik petibör bisküvileri uzun zamandır denemek istiyordum kısmet bugüneymiş gerçekten sunumda harika görünüyor herkese tavsiye ederim
Balkabaklı Magnolia Tarifi
Balkabaklı Magnolia Tarifi Nasıl Yapılır?
Balkabaklı Magnolia Malzemeleri
1 litre süt
3 yemek kaşığı un
3 yemek kaşığı mısır nişastası
1 su bardağı şeker
1 vanilya
1 sıvı krema
1 paket eti burçak bisküvi
Üzeri için ceviz
Balkabaklı katları için:
1 kg balkabağı
1 su bardağı şeker
1 çay bardağı su
Kabuk tarçın karanfil
Balkabaklı Magnolia Hazırlanışı
Tencereye doğranmış balkabağını alalım ve üzerine 1 su bardağından 2 parmak eksik şekeri koyalım.
1 su bardağı da su ilave edip çubuk Tarçını üzerine koyup pişmeye bırakalım.
Kabaklar iyice yumuşayıp suyu çekilince blenderdan geçirelim ve pürüzsüz bir kıvam aldıralım.
Bir kenara soğumaya bırakalım. Süt, şeker, nişasta ve unu tencereye alıp koyulaşana kadar çırpalım.
Göz göz olduğunda ocağın altını kapatıp nişasta ve tereyağını ekleyelim.
İyice çırptıktan sonra ılımaya bırakalım. Ilıdıktan sonra üzerine bir paket krem şanti dökelim ve blenderla pürüzsüz bir kıvam alana kadar çırpalım
Muhallebimizi kuplara koyup üzerine de balkabağını döşeyelim. Dilediğiniz şekilde üzerini süsleyebilirsiniz.