Kremalı Supangle Tarifi
  1. Ana Sayfa
  2. Sütlü Tatlılar

Supangle Tarifi

Supangle Tarifi Nasıl Yapılır?

1

Kremalı Supangle Tarifi Nasıl Yapıyorum? Geç kahvaltı sofrasından sonra buzdolabında bu nefis Supangle kupları beni çok mutl olurum. Ama yapması o kadar basit ki gelitor ki bana . Evde olanlar için hemen tarifini yazıyorum yarım saate hazır oluyor .Ev yapımı olanı denedikten sonra bir daha asla hazır toz paketlerde satılanlardan almayacaksınız. https://tarifbudur.com.tr/?p=2231&preview=true

Kremalı Supangle Tarifi

Kremalı Supangle Tarifi Nasıl Yapılır?

Kişi Sayısı4-6 Kişilik
Hazırlık Süresi10 Dakika
Pişirme Süresi20 Dakika
Kremalı supangle, Kremalı supangle nasıl apılır, Kremalı supangle malzemeleri, Kremalı supangle tarifi malzemeleri, Kremalı supangle tarifi nasıl yapılırSütlü TatlılarTekirdağ

Kremalı Supangle Tarifi Malzemeleri

  • 4 su bardağı süt

  • 2 yemek kaşığı un

  • 1 su bardağından 2 parmak eksik toz şeker

  • 2 yemek kaşığı mısır nişastası

  • 2 yemek kaşığı toz kakao

  • 1 yumurta sarısı

  • 1 paket (80gr) bitter çikolata

  • En alta Kakaolu bisküvi

  • Üstüne;

  • Çırpılmış krema

Kremalı Supangle Tarifi Hazırlanışı

1

Çikolata dışındaki tüm malzemeyi tencereye alın ve bir tel çırpıcı ile karıştırın. Hepsi karışınca ocağın altını açın ve karıştırırarak pişirin.

2

Ocağı kapatın ve içine ince kıyılmış çikolatayı ekleyin ve içine karışana kadar mikserle çırpın.

3

Kaselerin en altına bisküvi paylaştırın. Üzerlerine muhallebiden yayın.

4

Soğuduktan sonra ister meyve ile ya da üzerine çırpılmış

5

kremadan sıkarak servis edebilirsiniz. Afiyet olsunn..

İlginizi Çekebilir
krem şokola tarifi

Yazar Hakkında

Yorum Yap

Yorumlar (1)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir