Pişmaniye Kurabiye Tarifi Nasıl Yapılır? Bu sene moda olan minik pişmaniye kurabiye uzun süre bayatlamayan, kahve yanlarına çok yakışacak, ağızda dağılan, çok lezzetli yiyenlerin hayran kaldığı bir kurabiye tarifi bırakıyorum. ❤❤❤
Pişmaniye Kurabiye Tarifi
Pişmaniye Kurabiye Tarifi Nasıl Yapılır?
Pişmaniye Kurabiye Malzemeleri
250 Gr margarin veya tereyağ (oda ısısında)
1 çay b.sıvı yağ
1 çay b. Pudra şekeri
1 çay bardağı nişasta
1 su b. Hindistan cevizi
Aldığı kadar un (kulak memesi kıvamında)
Bulamak İçin:
1 çay b. Pudra şekeri
1 çay bardağı hindistan cevizi
Pişmaniye Kurabiye Hazırlanışı
Hamur malzemelerini kulak memesi kıvamında yoguralım.
Yağlı kağıt serili tepsiye cevizden biraz küçük bezeler yapıp yuvarlayalim tepsiye dizelim.
Önceden ısıtılmış 180⁰ derece fırında alt kısımları hafif pembeleşinceye kadar pişirelim.
İlk sıcaklığı geçtikten sonra pudra şekeri ve hindistan cevizine bulayalım kurabiyeler hazır.Afiyet olsun.